Over

Aangenaam

Mijn naam is Jasper Wessels. Ik ben een gedreven Creative Director, filmmaker en motion designer en altijd enthousiast om nieuwe creatieve en technische uitdagingen aan te gaan.

Ik heb een passie voor motion graphics en regie; het is voor mij de manier om iets buitengewoons te creëren in een gewone wereld.

Mijn werk varieert van creatie en regie voor live-action projecten tot motion design en animatie, of een combinatie van beiden; altijd met design gedreven focus op inhoud en kwaliteit.

Mijn doel is om ideeën tot leven te brengen en nieuwe, interessante verhalen en inspirerende ervaringen voor bedrijven en merken te creëren.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op zowel creatief als technisch vlak, om scherp te blijven en nieuwe inzichten te verkrijgen. Soms voel ik me net een Zwitsers zakmes, omdat ik me alle verschillende creatieve mogelijkheden en technieken die voortdurend innoveren eigen probeer te maken. 

Ik werk graag met creatieve en gepassioneerde mensen, professionals met een breed scala aan specialiteiten. Samen ontwerpen, produceren en realiseren we spannende concepten voor verschillende platforms, variërend van reclame, corporate en branded content, korte fictiefilms en interactieve campagnes.

Als creatief, regisseur en motion designer heb ik gewerkt voor een breed scala van klanten, zowel direct als in opdracht van reclamebureaus en productiebedrijven.

Ik heb o.a. gewerkt aan projecten voor klanten als ING, Kaspersky, Shell, KPN, Nederlands Forensisch Instituut, Capgemini, Nationale Nederlanden, Rabobank, Haven Bedrijf Rotterdam, Vopak, NPO, BNNVara, AVRO, Rijkswaterstaat, Openbaar Ministerie en het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Maar genoeg over mij, ik wil graag kennis met je maken en kijken hoe ik je kan helpen!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!